Maak van je huis een thuis

Een nieuw thuis in Het Kadehuis begint natuurlijk met het appartement zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer je straks de sleutel van jouw appartement krijgt overhandigd, is het belangrijk dat je nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Daarvoor kun je – na het tekenen van het koopcontract – terecht bij Homestudios.

Vanaf de start van de verkoop ontdek je op Mijn Homestudios voor Het Kadehuis welke unieke mogelijkheden je tot je beschikking hebt om van je nieuwe huis een thuis te maken. Van kleine opties voor elektra en verlichting, tot grotere opties zoals het samenvoegen of aanpassen van ruimtes. Uniek is de mogelijkheid om bij Homestudios belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar te laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook binnendeuren en volledig afgewerkte wanden en vloeren behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij je persoonlijke woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: klaar op het moment dat je de sleutel van het nieuwe huis krijgt overhandigd!

Zorg voor goede voorbereiding op het gesprek met de woonadviseur Wanneer je straks een handtekening hebt gezet onder het koopcontract, neemt de Homestudios woonadviseur contact met je op om een afspraak te maken voor je bezoek aan het Homestudios experience center. Daar helpen de woonadviseur en andere Homestudios specialisten (zoals bijvoorbeeld een keukenspecialist) je uiteraard met het maken van persoonlijke keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden.

Leer, geniet en creëer in het Homestudios experience center Voor een bezoek aan ons Homestudios experience center maak je overigens graag tijd vrij. Er is een Kennisstudio vol informatie om je te helpen bij het maken van keuzes, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig ingerichte inspiratiewoningen, een Kookstudio met keukenapparatuur om uit te proberen en de Creatiestudio waar je jouw keuzes tot leven kunt laten komen. Met een bezoek aan het experience center ben je weer een stap dichter bij je nieuwe thuis.