57 luxe appartementen met groene dakterrassen

Het Kadehuis

Het Kadehuis voorziet in een rijke mix aan woningtypen: van tweekamerappartementen van circa 57 m² tot 83 m² met loggia, balkon of terras aan de zijde van de Trans tot driekamerappartementen van 80 m² tot maar liefst 167 m²! Voor wie wat groter wil wonen, zijn er luxe vier- en vijfkamerappartementen (116 m² tot 173 m²) of een bijzondere penthouse maisonnette van 204 m² met vier terrassen. De penthouses met fantastisch uitzicht op de Nieuwstraat en/of de Rijnkade variëren van 117 m² tot 175 m².

Maar niet alleen het woningtype kan bepalend zijn, ook het huis is belangrijk. Er zijn namelijk 6 type huizen met ieder zijn eigen architectuur. Dus woon je liever in Het Vensterhuis met uitzicht op de Nieuwstraat en de Trans, of liever in het Arnhems Blond Huis met de gezelligheid van de Rijnkade en fantastisch uitzicht op het water. Aan jou de keus!

De hoogwaardige architectuur is sober, met veel oog voor detail en is extra aansprekend op de hoeken. In combinatie met de bedrijvigheid in de plint ontstaat er een eigentijds en uitdagend karakter van de straat. Die positieve en verrassende uitstraling trekt mensen aan met een sterk, ongebonden en stedelijk profiel. De diversiteit van de stad spreekt hen aan en zij zijn op zoek naar levendigheid. Het is een bewuste keuze om hier te gaan wonen en bewoners zijn trots op hun ‘nieuwe’ stukje stad.

Zes karakteristieke huizen, samen één

1 Het Kleihuis

Traditioneel gebruik van klei aan de Rijn wordt in het eerste huis uitgedrukt met een karakteristieke vormgeving en horizontaal gelaagde gevel in aarde toon.


2 Het Vensterhuis

Karakteristieke vensters in het gebouw etaleren de diverse gebouwfuncties naar de stad en nodigt de bezoeker uit tot een blik naar binnen en versterken zo het interactieve karakter van de straat.


3 Het Dichtershuis

Dit huis is een vertaling van zowel de bijzondere trapgevelpanden als de welbesproken dichters die Arnhem gekend heeft. De getrapte gevel creëert unieke woonterrassen terwijl letters het traditionele decoratieve element vormen.


4 Het Fashionhuis

Arnhem staat bekend als fashionstad. De golvende gevelpanelen verwijzen naar stukken stof en de innovatieve omgang met materiaal. De doorgang naar de Foodhal kan gezien worden als catwalk.


5 Het Ambachtshuis

Door middel van hedendaagse techniek wordt de eeuwenoude ambacht van het metselwerk naar een nieuw niveau getild. De resulterende gevel is zo de samenkomst van verschillende (moderne) ambachten referent aan de Arnhemse baksteenarchitectuur in de binnenstad.


6 Het Arnhems Blond huis

Aan de Rijnkade werden statige panden gebouwd. Onze hedendaagse toepassing van roomwitte kleuren en specifiek materiaalgebruik verwijzen naar de term 'Arnhems Blond'.

Verdiepingsoverzichten:

Wil je een goed beeld krijgen van alle 57 luxe appartementen in Het Kadehuis?

Dan kun je hieronder de complete verdiepingsoverzichten bekijken. Hierin zijn de zes verschillende huizen opgenomen.