Wonen op een hotspot!

De zuidelijke binnenstad is rijk aan uiteenlopende hotspots. Van fraaie koffietentjes, tot kunstcollecties en van culinaire toptenten tot historische landmarks. We nemen je graag mee op een kleine wandeling in de omgeving van Het Kadehuis.

01

LOCATIEKAART

Een unieke plek in Arnhem met alle voorzieningen om de hoek!

02

CULTUUR

Het Kadehuis vormt een nieuw hart tussen het historische centrum van Arnhem met de Rijnkade en hier is straks altijd wat te doen, te zien en te beleven.

03

CULINAIR GENOT

Good food, good mood! Én laat de buurman nou net de beschikking hebben over 13 wereldwijde keukens!

Verbindend

Het Kadehuis wordt een bruisende plek die tal van functies met elkaar verbindt en waar mensen graag verblijven en elkaar kunnen ontmoeten. Het complex vormt een nieuw hart tussen het historische centrum van Arnhem met de Rijnkade en hier is straks altijd wat te doen, te zien en te beleven. De ruimtelijke opzet van Het Kadehuis stimuleert onderling contact en er ontstaan volop mogelijkheden voor spontane ontmoetingen, dankzij voorzieningen zoals kunst, cultuur en horeca. Hier kun je wonen en verblijven op een plek waar gezelligheid, plezier, genieten en ontspannen centraal staan en waar verbondenheid vanzelf ontstaat.

Culturele

Hotspots:

Oostpool is de overbuurman van Het Kadehuis. Hét theatergezelschap van Oost-Nederland en gelooft in theater als middel voor onvoorziene ‘ontmoetingen’ met andere mensen, tijden en denkbeelden. Het gezelschap laat je ervaren dat gevoelens tegenstrijdig kunnen zijn en gedachtes kunnen veranderen. Dat we samenleven met andere mensen, die zich net als wij elke dag opnieuw verhouden tot de onbevattelijkheid van ons bestaan. Daarom zijn de voorstellingen van Oostpool altijd persoonlijk en het bezoeken meer dan waard. Toneelgroepoostpool.nl

Het nieuwe Focus staat midden in de stad, tussen de iconen die iedere Arnhemmer in zijn hart heeft gesloten: de historische Sint-Eusebiuskerk, de teruggekeerde Sint-Jansbeek en de nieuwe Rozet. In het café-restaurant en het filmtheater met vijf zalen is iedereen welkom. Focus is meer dan een podium voor arthouse film, het is een plek waar mensen, meningen ideeën, culturen en richtingen elkaar kunnen kruisen en ontmoeten. Andere zienswijzen worden verbeeld die je emotioneel in beweging zetten en je geest verruimen. Focus verandert je perspectief! Focusarnhem.nl

Culinair genieten naast de deur

Foodhall Arnhem, gelegen aan de Rijnkade te Arnhem, brengt diverse wereldkeukens samen naar één plek. Hier zorgen de enthousiaste ondernemers en culinaire talenten voor de lekkerste hapjes en drankjes. Het doel? Elke dag het ultieme vakantiegevoel ervaren doordat het lijkt alsof je je op een buitenlandse markt bevindt. Elke ruimte heeft haar eigen sfeer en indeling, passend bij de authenticiteit van de keuken en smaak van de standhouder. Dus dertien keukens met dertien verschillende sferen en smaken. De wereldse gerechten worden bereid en klaargemaakt waar je bij staat. Dit betekent dus dat alles 100% vers is. Lekkerder dan dat kun je het niet krijgen!

Bij Foodhall Arnhem draait het om lekker eten en gezelligheid. Een dag flink geshopt in het centrum van Arnhem? Heerlijk gerelaxt bij Rose’s Beach? Op zoek naar een gezellige plek in om te borrelen in Arnhem? Er is genoeg keus voor iedereen! Vegan, vegetarisch of glutevrij? Het kan allemaal. Kom gezellig langs bij Foodhall Arnhem! Met tal van culinaire talenten is Foodhall Arnhem de ideale plek om samen te komen. Daarnaast kun je hier ook genieten van heerlijke gerechten uit diverse keukens!