Arnhem ligt centraal!

Het Kadehuis ligt op vijftien minuten lopen van het station en vanaf daar zijn er directe treinverbindingen naar Den Haag, Nijmegen, Utrecht en Amsterdam. Binnen 3 minuten sta je in het historische centrum van Arnhem en met de auto zit je binnen 10 minuten op de A12. En wonen kan ook zonder parkeerproblemen: Parkeren kan in de stallingsgarage. Alle appartementen hebben een fiets-parkeerplek in de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Vlak bij Nijmegen en Utrecht Het Centrum van Nijmegen ligt op 16 kilometen van Het Kadehuis. Dat is een kwartiertje rijden! De afstand van Arnhem naar Utrecht bedraagt 55 kilometer. Met de trein sta je in 35 minuten op Utrecht Centraal. Vanuit Het Kadehuis zit je binnen mum van tijd op alle belangrijkste uitvalswegen. Het voordeel van een centrale ligging!

Parkeren? Geen probleem! Elk appartement is voorzien van een eigen plek in de gezamenlijke garage. Parkeren is dus geen enkel probleem. Lekker uitgaan in het centrum Een snelle hap eten, of een avondje stappen met vrienden? Je appartement ligt in het gezellige centrum van Arnhem. Goed te doen op de fiets of te voet.

Station Arnhem centraal

Station Arnhem Centraal is een druk station, wat zich uit in de voorzieningen voor de reizigers. In het station bevindt zich een ov-servicewinkel van NS en Breng, waar reizigers onder andere nationale en internationale vervoersbewijzen kunnen kopen. Verder heeft het station een ondergrondse bewaakte fietsenstalling en bemande toiletten. Aan de voor- en de achterzijde van het station zijn taxistandplaatsen. Onder de stationshal is een ondergrondse parkeergarage.

Schrijf je in of volg de voortgang