De commerciële units

De plint van Het Kadehuis bestaat totaal uit 9 commerciële units. De commerciële units zijn flexibel in te vullen en zijn hoog en licht ontworpen. De grootte van de units varieert van circa 59 m² tot 521 m² bruto vloeroppervlakte (BVO).

De units 1 en 2, en eventueel unit 4 en 8 zijn bestemd voor horeca. Unit 9 behoort tot de Foodhall. Naast de passage op de Nieuwstraat zal hier mogelijk ook een toegang tot de Foodhall komen. De overige units zijn geschikt voor diverse Arnhemse ondernemers, maatschappelijke)dienstverlening, werkplekken, atelier- en expositieruimten of een mobiliteitshub.

Hieronder staan de diverse beschikbare units met een plattegrond en de technische specificaties. De units zijn volledig casco en dus naar eigen wens nog in te richten. Er is wel voorzien in een aansluitpunt voor riool, ventilatie en stadsverwarming. Voor de technische specificaties met betrekking tot onder andere vloeren, wanden, installaties e.d. verwijzen wij naar de Technische omschrijving bedrijfsunits Het Kadehuis.

Totaaloverzicht begane grond

Begane grond units 1 t/m 5

Begane grond units 6 t/m 9

Commerciële unit 1 circa 521 m² BVO:

Deze ruime commerciële unit heeft rondom verdiepingshoge glazen puien met drie openslaande deuren naar zowel de Rijnkade als de Nieuwstraat. Vanuit deze commerciële unit heb je dus uniek uitzicht op onder andere de bruisende Rijnkade, de Nederrijn, Strand Zuid en de Nelson Mandelabrug. Door de diverse hoogtes en niveauverschillen is de indeling speels en biedt daarmee verschillende leuke indelingsvarianten. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een terras op de Rijnkade, welke gelegen is op het zuiden. Dit alles maakt deze commerciële unit uitermate geschikt voor een horecabestemming. Deze fantastische plek op de hoek van de Rijnkade en de Nieuwstraat verdient een echte “Grand Cru”.

Het is verder mogelijk om commerciële unit 2 van circa 186 m² BVO en/of commerciële unit 4 van circa 67 m² BVO aan commerciële unit 1 toe te voegen.

Huurprijs: €135.000,00 p.j.

Commerciële unit 2 circa 186 m² BVO:

Deze unit is gelegen aan de Nieuwstraat en heeft twee grote glazen puien met een dubbele entreedeur. Deze unit kan zowel zelfstandig als samen met unit 1 afgenomen worden.

Huurprijs: €32.000,00 p.j.

Commerciële unit 3 circa 87 m² BVO:

Deze unit ligt nabij de hoek van de Nieuwstraat en de Rijnkade en heeft twee grote glazen puien en een enkele entreedeur. Huurprijs: €16.000,00 p.j.

Commerciële unit 4 circa 67 m² BVO:

Deze unit is gelegen aan de Nieuwstraat naast de passage naar de Foodhall en heeft een grote glazen pui met een entreedeur. Deze unit kan zowel zelfstandig als samen met unit 1 afgenomen worden. Huurprijs: €12.000,00 p.j.

Commerciële unit 5 circa 78 m² BVO:

Deze unit is gelegen aan de Nieuwstraat naast de passage naar de Foodhall en heeft drie glazen puien en een enkele entreedeur. Huurprijs: €13.500,00 p.j.

Commerciële unit 6 circa 85 m² BVO:

Unit nummer 6 is zeer ruim en heeft twee grote glazen puien in de vorm van arcades. Een pui heeft twee ramen en een entreedeur, de andere pui bestaat uit twee raamdelen. Huurprijs: €15.000,00 p.j.

Commerciële unit 7 circa 59 m² BVO:

Unit nummer 7 is gelegen aan de Nieuwstraat gelegen nabij de Trans. Het heeft een grote glazen pui in de vorm van een arcade en bestaat uit twee raamdelen en een entreedeur. Huurprijs: €9.000,00 p.j.

Commerciële unit 8 circa 164 m² BVO:

Deze unieke unit is de eyecatcher van Het Kadehuis vanuit de binnenstad naar de Rijnkade. Deze unit ligt op de hoek van de Trans en de Nieuwstraat en heeft in totaal zeven plafond hoge glazen puien en een dubbele glazen deur aan de kant van de Nieuwstraat. De unit is niet alleen riant maar heeft ook nog voor een deel in de hoek aan de Trans een vrije hoogte van bijna 7 meter die doorloopt tot de 1e verdieping met vier grote ramen. Het is mogelijk om hier zelf een vide in te laten maken. Deze unit is eventueel ook geschikt voor horeca. Huurprijs: €32.000,00 p.j.